Justificaciò

Justificaciò:

Ha sorgit com a resposta a una carta d’una amiga que em preguntava:

 

… Si és Ho’oponopono que hi fan les frases de “Un Curso De Milagros” (UCDM). No és normal posar frases del mètode? Una associació no pot dividir forces (encara que a nivell individual s’utilitzi) com diuen: s’és moro o s’és cristià si nó , no ets “ni chicha ni limoná”!..

 

Resposta:

<<A mi m’encanta!!! Les frases del mètode ja hi son en el “menú”, doncs posa:”frases” i posa “qui som?” A la vegada per a mi té molt de significat les anotacions d’en Krishnamurti” del que vàrem fer moltes reflexió d’ell, anys antariors, com d’altres autors, per això l’associació se’n diu d’afegitó “de pensament lliure”.

I, com no m’ha d’agradar UCDM???!!!! Els hi vaig presentar un ppt (power point) de l’ “Instant Sant” (en els del grup) que és tot d’UCDM! amb tot de cites de diferents espais d’UCDM, ho vaig aprofitar d’una pagina web que estudiava el tema i jo vaig sintetitzar-ho en un ppt, ERA TOT CLAVAT A L’HO’OPONOPONO!!!!

 

(Nosaltres vivim) Jo ho visc que quan encara estàs massa encapsulat (programat, enfundat d’ego) van be les pastilles (que et poden receptar els metges ), quan comences a despertar t’ajuda un munt la bio (BioNeuroemoció, biodescodificació ) però que el camí directa és el “Instant Sant” que és igual que l’Ho’oponopono!!!!! . També,  associa l’Enric Corbera, la bio amb UCDM, com a més directa!

 

(Nosaltres veiem) Jo veig que totes les espiritualitats et diuen: Viure el moment pressent i buscar la solució en el teu interior. Això és Ho’opnopono i “El Instant Sant”

 

Poder es pot veure com dividir forces… per mi és utilitzar recursos com els serveis interdisciplinaris! … com tu fas (els terapeutes) quan utilitzes la bio amb d’altres tècniques… da fet la bio ja és interdisciplinària…

 

Tant és així que mentre que tenim reflexions d’escrits de l’ ho’oponopono, també en tenim d’ UCDM, i ara estem pensant en iniciar-nos en les lliçons que presenta el mateix llibre UCDM.

 

…..

 

Estic totalment d’acord amb la barreja. Si no fos així em quedaria amb la meitat d’eines per treballar.

I veus entenc i comparteixo més el nom de Pensament Lliure. El fa obert a tot.

 

…..

 

Quan ínfim és el teu paper i quan gran és el seu” UCDM 6, 5-8

El nostre és “estar disposats” el seu (el de la Llum) tot el resta!

“Ho sento, perdona, t’estimo, gràcies”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s